Zondag 9 oktober was een bijzondere en spannende dag voor Geldrop U13-2. Naast het feit dat het team het team van de dag was, kregen ze noodgedwongen ook nog 2 invallers die op het allerlaatste moment geregeld moesten worden. Een verslag van het team.

Ons team bestaat normaal uit Sien Kersten, Nova Kuijlaars, Jurre Gruijters, Koen van Wandeloo en Levi Neijts. Sien was echter afwezig wegens het herstellen van een behandeling in het ziekenhuis en Jurre kon niet meespelen door gekneusde vingers. Jurre kwam wel aanmoedigen en helpen met tellen. Gelukkig konden Janske van de Ven en Elli Selladurai voor hun invallen, maar het was een race tegen de klok.

De wedstrijd startte om 10:00 uur tegen het sterke BC Rapid Reusel U13-1. Echter, om 12:00 uur moesten de invallers met hun eigen team als een speer naar een wedstrijd in Boekel! Dit betekende dat beide dames zo snel mogelijk hun wedstrijden moesten afwerken. Maar uiteindelijk steeg de spanning door een aantal langdurende taaie maar ook zeer mooie wedstrijden.

Zo werd de damesdubbel van Elli en Nova een bloedstollende wedstrijd die ze in drie games nipt verloren. Een prestatie van formaat, zeker gezien het feit dat Nova last had van haar been. Janske speelde een hele spannende gemengd dubbelwedstrijd met Koen, die ze in de derde game met 21-17  zelfs wonnen. Wederom een zeer goede prestatie. De herendubbel van Levi en Koen werd weliswaar in 2 games verloren, maar ook hier werd er flink en lang geknokt tot 19-21 in de laatste game.

Geldrop U13-2 met de cake van Magda.
Geldrop U13-2 met de cake van Magda.

Nova had wederom een stevig duel in de damesenkel, wat ook weer resulteerde in drie games. Helaas won ze niet, maar wat laat ze toch een diepe indruk achter. Ga er maar aanstaan om met een steeds pijnlijker been nog zo’n inzet en prestatie te leveren. We hebben uiteindelijk met  6-2 van Rapid Reusel verloren, maar wat hebben ze van ons een tegenstand gehad. Jurre gaf nog aan dat hij bijzonder trots is op onze prestaties, maar zijn aanmoedigen heeft hier dan ook wel een steentje toe bijgedragen.

Verder bedanken we Janske en Elli voor hun geweldige inzet en bijdrage en het mogelijk maken van deze wedstrijd.  En dat terwijl ze zelf ook nog met hun eigen team moesten spelen. Heel bijzonder! Tenslotte kwam de afsluiter en het hoogte punt van de dag: de appelcake van Magda. Wat hebben we ervan genoten; bedankt Magda. Het was kortom een onvergetelijke  spannende, sportieve en gezellige dag.