Dit competitiejaar staat er ook in de U15 een enthousiast team samen te spelen op hun weg naar wellicht wel een hoge eindnotering in het klassement. De twee heren, Luca Sogaro en Jay Nandelall en drie dames, Laura van de Ven, Janske van de Ven en Meare van Dalm, van dit team, is het gelukt om nu halverwege de competitie met 5 punten bovenaan de ranglijst te blijven staan. Ze worden dan opgevolgd door het team van Alouette. Ondanks dat de eindnoteringen vaak met hoge cijfers naar het team in Geldrop gaan, knokt dit team zich door de punten heen en weten ze met hun inzet en motivatie geregeld de sets naar hun kant toe te trekken. Enkele driesetters passeerden al de revue.

Luca is als eerste heer tot nu toe ongeslagen in zijn single en heeft voor al zijn gespeelde enkel wedstrijden dus een punt voor Geldrop kunnen noteren. Samen met Jay in de dubbel hebben met name de teams van Veghel en Oosterhout hen het meest moeilijk gemaakt. Leuke uitdagingen voor de volgende ontmoeting! Bij de dames weet Meare, negen jaar oud, tot nu toe de meeste van haar single partijen te winnen. Ook Laura geeft nauwelijks punten af in haar enkelspel en weet met haar zus Janske zich goed door de competitie heen te vechten.

Ongeslagen in het gemengd dubbelspel

De gemengddubbels van dit Geldropse team raken steeds beter op elkaar ingespeeld en geen enkel team is het gelukt om hier de punten van beide mixen Geldrop te ontnemen. Met deze inzet en plezier in het spel, is dit alvast weer een geslaagd competitiejaar!

Laura en Janske schreven het volgende belevingsverslag van de wedstrijd tegen BC Oosterhout afgelopen 19 november:

Op 19 november hebben we thuis tegen Oosterhout gespeeld. Het was voor ons een spannende wedstrijd. Tot nu toe hebben we nog alles gewonnen en staan dus bovenaan in onze poule. Maar ook Oosterhout doet het goed in de competitie, 4e plaats, dus we hebben niet zomaar gewonnen. Tijdens de uitwedstrijd hebben we met 7-1 gewonnen en dat wilden we nu ook graag proberen. De herendubbel, Luca en Jay ging als een speer, dik gewonnen. Vrouwendubbel, Laura en Janske, 21-18 en 21-15…..in the pocket! Luca en Meare speelden beide de eerste enkels, ook zeer goed en pakte beide de winst. Tussenstand dus 4-0 voor Geldrop. Laura en Jay hadden de andere enkel en speelden allebei een driesetter. Erg spannend. Jay verloor deze keer zijn wedstrijd maar Laura weet het punt voor Geldrop te pakken. Beide gemengddubbels gingen weer kei goed! Deze speelden Jay en Meare samen en Luca en Janske. Allebei in 2 sets gewonnen. De stand kwam dus weer op 7-1. We staan nu dus nog steeds boven aan in de competitie!

Na onze vette winst, kregen we in de kantine van onze club, café Schonmoeder, nog iets te drinken en een stuk appelcake van Magda, want we waren ook nog eens team van de dag! Dankjewel Magda, dat was weer een leuke afsluiting van een gezellige competitiedag.

Groetjes,
Meare, Luca, Jay, Laura en Janske
Geldrop U15-1