Quinty en StanBadmintonclub Geldrop, opgericht op 12 august 1968, is een grote badmintonvereniging in het Noord-Brabantse Geldrop. Badmintonclub Geldrop biedt voor ieder wat wils, of je nu één of drie keer per week wil badmintonnen, of je nu 8 of 80 jaar oud bent, Badmintonclub Geldrop is dé badmintonclub voor jou! Het draait bij ons om de sport en de sportieve strijd, maar zeker ook om de gezelligheid. Bij BC Geldrop kun je badmintonnen op elk niveau: van beginnende recreant tot  landelijke competitiespeler.

Vele speelmogelijkheden

Kinderen, jongeren, recreatieve spelers en competitiespelers komen volop aan hun trekken. En als een van de weinige badmintonverenigingen kunnen ook mindervalide kinderen bij ons terecht in het Aangepast Badminton-programma. Met uitzondering van dinsdag en vrijdag zijn we alle overige dagen van de week vrij aan het spelen, aan het trainen of spelen we competitiewedstrijden in Sporthal De Kievit. Kijk voor de precieze tijden in de kalender voor deze week.

Horeca

Aan de sporthal is Café Biljart Schonmoeder gekoppeld, hier kun je na afloop gezellig wat drinken en eten. Op maandag- en donderdagavond blijven er altijd spelers hangen in het café, om gezellig na te borrelen.