Flora Wang scoort hattrick bij goed bezet Junior Master Amersfoort

Amersfoort – Afgelopen weekend stond een toernooi uit het Carlton Junior Master circuit op het programma. Badmintontalenten uit Nederland, België, Duitsland en Zwitserland waren present om punten te halen voor de Junior Master ranglijst. 156 getalenteerde jeugdspelers gingen de strijd aan in vier leeftijdscategorieën. Negen spelers van BC Geldrop maakten de reis naar de Juliana van Stolberghal in Amersfoort.

U11 (onder 11 jaar)

Flora Wang
Flora Wang met haar nieuwe collectie prijzen.

In deze categorie won Geldrop de meeste prijzen. Flora Wang, sinds dit jaar speelster bij onze club, ging met alle hoofdprijzen aan de haal. Ze zegevierde in de meisjesenkel, de meisjesdubbel en het gemengd dubbel. Meare van Dalm deed ook mee, maar kon geen podiumplaats behalen.

U13 (onder 13 jaar)

David van Dalm deed het uitstekend. De in België wonende speler behaalde de halve finale in het enkelspel en samen met zijn broer Rune de halve finale in de dubbel. Samen met clubgenote Iris van Leijsen behaalde bij de eindoverwinning in de gemengd dubbel. Iris zelf reikte in haar enkelspel tot de halve finales. Dennis Wang was wat minder succesvol, maar won wel een wedstrijd in het enkelspel.

U15 (onder 15 jaar)

Iris van Leijsen, die nog in de U13 mag uitkomen, won hier knap de meisjesdubbel. In dezelfde categorie reikte Novi Wieland tot de halve finale van het dubbelspel. Atreya Viswanathan haalde de kwartfinale in het enkelspel en kwam net niet door de poulefase in het dubbelspel.

U17 (onder 17 jaar)

Scott Samuels, als eerste geplaatst in het enkelspel, kon zijn plaatsing net niet waarmaken. Hij ging in de halve finale ten onder. Wel was er succes in het dubbelspel. Hier behaalde bij de eindoverwinning samen met Vincent Braaksma. Al met al een aantal goede resultaten van onze jeugdige talenten!

« »

© 2023 Badmintonclub Geldrop. Thema gebaseerd op Anders Norén.