Recreatief badminton

Kars van der LaanBadmintonclub Geldrop is een grote badmintonvereniging in het Noord-Brabantse Geldrop. Badmintonclub Geldrop biedt voor ieder wat wils, of je nu 1 of 3 keer per week wil badmintonnen, of je nu 8 of 80 jaar oud bent, Badmintonclub Geldrop is dé badmintonclub voor jou!

Is er alleen badminton bij Badmintonclub Geldrop? Nee, onze vereniging biedt ook regelmatig leuke activiteiten aan binnen én buiten de sporthal. Het is na iedere speelavond mogelijk om in Café Biljart Schonmoeder naast de sporthal gezellig wat te drinken en/of te eten. Naast badminton biedt de vereniging ook een hoop gezellige activiteiten, van een teambuildingsdag tot een barbecue.

Speeltijden

Recreatiespelers spelen op maandagavond en/of donderdagavond, competitiespelers op maandagavond, woensdagavond en/of donderdagavond en de jeugdspelers op maandagavond, donderdagavond en/of zaterdagochtend.

DagTijdstip
Maandagavond20:30 - 23:00 uur
Donderdagavond20:30 - 23:00 uur

Teambuildingsdag 2014 - 2Kom eens kijken

Iedere maandag- en donderdagavond is het mogelijk om een keer te komen kijken bij Badmintonclub Geldrop. Je kunt het beste eerst even contact opnemen met de recreatiecommissie via de link hieronder, dan zorgen we er voor dat er iemand klaar staat om je hartelijk te ontvangen. Je hebt alleen sportkleding en een racket nodig. Als je nog geen racket hebt, kan je er een van ons lenen. Na een paar keer proberen kan je hier lid worden.

Neem contact op voor de mogelijkheden

2 Reacties

 1. Gaby Geertman

  11 mei 2013 — 08:12

  Hallo,

  Ik ben 52 en heb vroeger badminton gespeeld.
  Graag zou ik daar weer mee beginnen. Ik zou echter echt weer wat conditie op moeten bouwen.
  Is het nog mogelijk een training te volgen?

  Hartelijke groet, Gaby

 2. Leuk Gaby, John de Kleijn van de recreatiecommissie zal een dezer dagen contact met je opnemen. Tot ziens in de zaal ;-)

© 2023 Badmintonclub Geldrop. Thema gebaseerd op Anders Norén.