Op zaterdag 4 en zondag 5 maart 2017 organiseert Badmintonclub Geldrop haar zevenenveertigste editie van de Geldropse Open Kampioenschappen. Ook dit jaar willen we er net zo’n succes van maken als in 2016. Net als voorgaande edities zullen alle onderdelen in principe in poules starten, waardoor je verzekerd bent van een weekend vol met wedstrijden!

Er wordt gespeeld in de categorieën 1-4-6-8. Het toernooi is onderdeel van het Regio Toernooien Circuit, dus je kunt punten verdienen voor de Nationale Ranglijst Badminton (in Nederland). Deelname kost per onderdeel 8 euro (9 euro in de hal), maar daar krijg je twee dagen vol spannende wedstrijden en gezelligheid voor terug! Nieuw dit jaar is dat er in alle categorieën geldprijzen te verdienen zijn.

Schrijf je uiterlijk 19 februari 2017 in via onderstaande link; daar vind je ook het reglement met meer informatie. We hopen je in maart in Sporthal de Kievit in Geldrop (vlakbij Eindhoven) te mogen verwelkomen!

Schrijf je hier in

De toernooisecretaris (Kars van der Laan) is bereikbaar via gok@bcgeldrop.nl voor alle vragen over het toernooi. Mocht je van ver komen, en hulp nodig hebben bij het vinden van een slaapplek in of vlakbij Geldrop, dan kan je ons altijd bereiken via dit e-mailadres.