In de maanden maart – juni 2015 vinden de bekerwedstrijden weer plaats (aankondiging op badminton.nl). Voor alle competitiespelers van dit seizoen een mooie gelegenheid om hun goede badmintonspel nog even door te zetten. Ook in deze competitie wordt er uiteraard gespeeld in teams, waarin de individuele prestatie net zo belangrijk is als het samenspel.  BC Geldrop heeft de mogelijkheid zowel in de regionale bekerwedstrijden als in de bondswedstrijden uit te komen, wat betekent dat we weer flink niveau kunnen verwachten. Ga deze uitdaging aan! Schrijf je nu in!

Jochem de Greef

Informatie voor deelnemers

  1. Het is alleen mogelijk om deel te nemen aan de bekerwedstrijden als je ook competitie hebt gespeeld bij BC Geldrop in het seizoen dat bovenaan dit formulier vermeld staat.
  2. Als je afgelopen seizoen hebt gespeeld in de bondscompetitie, doe je mee aan het landelijke bekertoernooi (Carlton GT Cup). Heb je in de regionale competitie gespeeld, dan doe je mee aan het regionale bekertoernooi. Badminton Nederland maakt het niet mogelijk om deel te nemen aan het bekertoernooi dat hoort bij de andere competitie.
  3. Het spelen van bekerwedstrijden is gratis voor zowel spelers die meedoen in het landelijke bekertoernooi (Carlton GT Cup), als spelers die meedoen aan de regionale bekercompetitie.
  4. Je team bestaat uit minimaal 2 dames en 2 heren. Echter kan het maximale aantal spelers variëren. Dit hangt af van de hoeveelheid inschrijvingen, het niveau van de ingeschreven spelers enz. Natuurlijk zullen er geen onredelijke indelingen worden gemaakt.
  5. De wedstrijden worden vaak doordeweeks (vanaf ong. 19:00/20:00 uur) gespeeld. Als je nu al weet dat je bepaalde vaste dagen niet kan spelen, kan je dat bij het opmerkingen en voorkeuren-veld (in alle redelijkheid) aangeven.
  6. Meld je vòòr 6 februari aan door onderstaand formulier in te vullen. Je kan ook het formulier downloaden, printen, invullen en inleveren bij iemand van de Technische Commissie.