Ook deze zomer kan je bij BC Geldrop weer deelnemen aan de zomertrainingen. Dit betekent dat je van 13 juni tot en met 31 augustus kunt doortrainen. De zomertrainingen zijn bedoeld om met volle kracht het nieuwe competitieseizoen in te kunnen knallen.

De zomertrainingen bestaan uit 12 badmintontrainingen binnen en 12 conditietrainingen buiten. De binnentraining zal elke maandagavond plaatsvinden van 19:00 tot 20:30 uur. We zijn nog hevig op zoek naar een sporthal, maar naar alle waarschijnlijkheid gaat dit een locatie in Eindhoven worden. De buitentraining zal elke woensdagavond van 20:00 tot 21:30 uur plaatsvinden bij de Karpendonkse Plas te Eindhoven.

De kosten voor de binnentraining bedragen voor trainen met veren shuttles 65 euro en met nylon shuttles 42 euro. Dat zijn maar liefst 12 trainingen voor 3,5 euro (nylon) of 5 euro (veren) per training! De kosten voor de buitentraining bedragen 18 euro.

Meld je snel aan

Laat deze kans niet schieten en schrijf je in via dit formulier. Inschrijven kan tot en met 22 mei en kan alleen door spelers bij de seniorenafdeling. Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd een e-mail sturen naar de technische commissie.