De voorlaatste thuiswedstrijd van het herenteam van Geldrop was tegen het team van Veghel. Bij de uitwedstrijd werd tegen deze tegenstander de eerste overwinning van de competitie behaald, dus de vooruitzichten waren goed. Zonder de vakantie vierende Boss stonden de overige vier leden op zondagochtend om 10:00 uur klaar voor de wedstrijd. Een verslag van Dennis Nijhoff.

Het team van Veghel had op zaterdagavond een hardstyle-feestje bezocht en dat was goed te merken. Drie van de vier spelers kwamen iets na het officiële aanvangstijdstip van 10:00 uur wat bleekjes de zaal binnenrollen en hun vierde speler was het eerste uur compleet onbereikbaar en tevens onvindbaar. Met enige vertraging begon de eerste herendubbel en aan de tegenstander was te merken dat ze hun scherpte niet hadden meegenomen; Koen en Richard behaalden een regelmatige overwinning. Aangezien de 4e heer nog steeds ergens door Zuidoost-Brabant dwaalde, werd meteen de 1e herenenkel gespeeld. Koen’s tegenstander bleek weer wat puf gevonden te hebben en beide heren maakten er een mooi gevecht van. Uiteindelijk ging deze partij in drie sets naar Veghel.

Ondertussen was het team van Veghel compleet en konden Atreya en Dennis ook beginnen aan de dubbel. Na eenvoudige winst in de eerste game verdween de 4e heer weer voor een tijdje, ditmaal om zijn lenzen in te doen. Veel hielp het niet, want ook de tweede set ging makkelijk naar Geldrop.

Richard was op de andere baan alvast begonnen aan zijn wedstrijd en waar hij in Veghel nog in twee sets won, verloor hij nu in drie sets. Achteraf bleken de twee eerste herenenkels de enige verliespartijen van de dag. Atreya won zijn partij knap met 21-19 en 21-17 en Dennis leefde zich uit tegen de veelbesproken 4e heer die fout op fout stapelde; 21-8 en 21-2.

Vanwege de vertragingen en het feit dat we een “wisselbaan” hadden, werd de dubbel van Koen en Dennis naar een andere baan verschoven. De middagpartijen stonden al klaar en zeven thuisspelende teams op één ochtend was toch wat teveel van het goede. Voor het resultaat maakte het niet veel uit; Richard en Atreya wonnen eenvoudig in twee sets. Koen en Dennis hadden het een stuk lastiger, maar klaarden het karwei in drie sets; 21-15, 18-21 en 21-13.

De 6-2 overwinning is een prima uitslag voor het herenteam, want hierdoor zijn we gestegen naar de derde plek op de ranglijst.