U11-2 wint met 7-1 in de derde speelronde

Iedere week vind je op onze website een wedstrijdverslag van een van onze seniorenteams, maar ook van een onze jeugdteams. Deze week verslaan Mats en moeder Carmen de wedstrijd van Geldrop U11-2 tegen ‘t Veertje U11-1.

Deze dag ging het heel goed met U11-2. Alle spelers hadden er zin in. Alleen Eva was helaas afwezig. De middag begon met de herendubbel van Fen en Mats. Ze moesten tegen 2 meiden want er waren geen jongens om tegen te spelen. Na een spannende derde set wonnen Fen en Mats. De eerste damesdubbel werd met grote voorsprong gewonnen door Lieke en Simone.

Goede stemming

Na deze winst zat de stemming er goed in bij de spelers. Pauze hadden ze amper nodig; ze wilden door! Bij de enkels waren een aantal spelers aan elkaar gewaagd waarbij Simone haar wedstrijd het meest spannend maakte met scores van 23-21, 22-24 en 22-20. Lieke deed het met gemak met 21-10 en 21-12. Bij Fen ging het ook van een leien dakje met 21-15 en 21-4. Met Mats werd het spannend toen er een derde set gespeeld moest worden. Maar hij verloor helaas met 16-21, 21-12, 17-21.

Als laatste werden de mix-dubbels gespeeld. Allebei de wedstrijden werden door ons team gewonnen. Het was als toeschouwer mooi om alle spelers zo enthousiast op de baan te zien staan. Zeker net zo mooi om te zien als het spel van de topteams van de competitie. Het was een leuke dag met eindstand 7-1 voor Geldrop. En omdat U11-2 ook nog eens team van de dag was en heerlijke zelfgemaakte cake van Magda kreeg, kon de zondagmiddag helemaal niet meer stuk.

« »

© 2023 Badmintonclub Geldrop. Thema gebaseerd op Anders Norén.