YDO2013De Yonex Dutch Open is ieder jaar het grootste internationale badmintonevenement dat ons land kent. Van 8 t/m 13 oktober vindt dit toernooi plaats in het Topsportcentrum in Almere.

We willen ook dit jaar met een groep jeugdspelers de wedstrijden gaan bekijken èn een clinic volgen. De clinic zelf is op zaterdag 12 oktober. Er kunnen maximaal 16 jeugdleden inschrijven en maximaal 4 volwassenen kunnen mee als begeleiders.

Tijdens de jeugdclinic krijgen de spelers een training van één of meerdere (ex-)topspelers en wordt hen zo de kneepjes van het ‘badmintonvak’ geleerd. Deelnemers aan de jeugdclinic en hun begeleiders hebben gratis toegang tot de Yonex Dutch Open op de dag van de clinic.

Wil je hier ook naar toe, meld je dan aan. Dit is een heel leuke, leerzame en gezellige dag ! Kosten € 7,50 p.p.voor de clinic inclusief entree tot de Dutch Open. Vervoer per auto.

Je kunt mailen naar Ingrid Verrijt via jeugdactiviteit@bcgeldrop.nl

Op dit moment zit de groep nog niet vol, dus je kunt nog aanmelden. Doe dit wel snel want vol = vol. Heb je reeds aangemeld bij Ingrid, dan hoef je dat natuurlijk niet nog eens te doen.