Afgelopen zaterdag was er weer het jaarlijkse ouder-kind toernooi. Persoonlijk vind ik dit toernooi het leukste jeugd toernooi van het jaar. De combinatie van een ouder,oom, tante, broer of zus met een jeugdspeler, staat garant voor een heel leuke dag. Het niveau varieert natuurlijk ontzettend, maar alle wedstrijden hebben gemeen dat er fanatiek voor de punten gegaan wordt.

Alle dreamteams hebben tussen de wedstrijden door gelukkig wat tijd gevonden voor een fotomomentje (zie alle foto’s onderaan).

Na de leuke en hilarische warming-up georganiseerd door Kevin en Quinn en de uitleg door Magda kon het toernooi beginnen. Uiteraard waren er hier en daar verwijtende blikken te bespeuren van een jeugdspeler, wanneer een ouder een zekere shuttle mist, of zie je dat de ouder voorin geparkeerd wordt, zodat hij of zij niet al te veel schade kan aanrichten. Andersom zijn er ouders die ook een aardige shuttle slaan. Misschien een nieuw lid voor bij de recreanten?

Alles bij elkaar heerste er weer een geweldige sfeer en hadden de wedstrijden een hoog sportief gehalte. Traditioneel staat er halverwege het toernooi voor iedereen een stukje vlaai klaar. en aan het einde wachtte voor de gelukkige winnaars de ook weer traditionele ijsbon van Kees, Ook is er voor iedereen een certificaat van deelname met foto van ieder team. Op naar de volgende editie van dit leuke toernooi!

Hans de Greef, voorzitter

Bekijk hier alle foto’s