Vrijwilligers letterlijk in het zonnetje gezet bij vrijwilligersdag

Het is inmiddels een traditie dat één keer per jaar alle vrijwilligers van BC Geldrop door het bestuur worden uitgenodigd voor een leuke middag, waarin ze bedankt worden voor de activiteiten welke ze voor de vereniging in het lopende seizoen hebben verricht. Afgelopen zondag 26 juni vond deze vrijwilligersdag weer plaats.

Vrijwilligers uit onder andere het bestuur, de recreantencommissie en de jeugdcommissie.
Vrijwilligers uit onder andere het bestuur, de recreantencommissie en de jeugdcommissie.

Deze keer ten huize van de voorzitter. Het is prettig om te zien dat bijna 50 leden, er waren 30 daarvan aanwezig op de vrijwilligersdag, bereid zijn zich in te zetten voor hun vereniging. Naast de verschillende commissies zoals de technische commissie (TC), jeugdcommissie (JC) en recreantencommissie (RC) zijn er mensen die actief zijn met toernooien, trainingen, de kascommissie, websitebeheer, etcetera.

Goede sfeer

Veruit de meesten vrijwilligers kennen elkaar en de goede sfeer, geholpen door de weergoden, zat er al snel in. Bij aanvang van de vrijwilligersdag brak de zon boven Geldrop door. Het bestuur had een goed verzorgde barbecue laten aanrukken welke in goede aarde viel. Met het vorderen van de middag steeg het niveau van de gezellige discussies, maar zo tegen achten liep het feestje op zijn einde en ging iedereen, ik neem aan voldaan, naar huis. De foto’s zijn te vinden in de galerij.

BC Geldrop kan altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken: hoe meer vrijwilligers, hoe meer leuke activiteiten en sportieve hoogtepunten we samen kunnen organiseren! Wil je ook je steentje bijdragen aan onze prachtige vereniging? Neem dan contact op met onze voorzitter.

« »

© 2022 Badmintonclub Geldrop. Thema gebaseerd op Anders Norén.