Datum: 24 augustus 2021.
Nieuwe seizoen’

Beste leden,

Hopelijk hebben de meeste van jullie een fijne vakantie gehad, al dan niet gecombineerd met het spelen in de sporthal in Strijp. Maandag de 23e augustus was dat alweer de laatste keer. Vanaf maandag 30 augustus begint voor ons officieel het nieuwe seizoen spelen we weer in de sporthal de Kievit. De meeste Covid 19 restricties zijn voorbij, alleen de 1,5 mtr staat voorlopig nog tot 20 september.

De onder voorbehoud geplande vrijwilligers dag hebben we om de reden toch maar niet door laten gaan. De onzekerheid of het buiten kan en een aantal jongeren die nog geen 2e vaccinatie hebben gehad hebben daar mede een rol ingespeeld.
Zoals in de vorige nieuwsbrief aangegeven, volgt er nog een restitutie van de contributie aan alle leden, jeugd, recreanten en competitiespelers vanwege geannuleerde zaaluren en activiteiten. Vanwege de vakantie was dat nog niet betaald echter binnenkort kan iedereen €60,- p.p. terug verwachten.

Nieuwe shirts:
Even ter opfrissing van het geheugen. We hebben al weer een aantal jaren de overbekende gele shirts. De kwaliteit van deze shirts is er de laatste jaren niet op vooruit gegaan, daarnaast blijft het voorraadbeheer moeizaam, wat de reden voor ons was om met Badmintonplanet in zee te gaan voor een goede vervanging. Het nieuwe zwarte shirt, merk Oxford RSL met gele BC Geldrop opdruk (zie bijlage) zal het komende seizoen naast het huidige gele shirt gebruikt kunnen worden. Op de baan bij dubbelen is het volgens de regels van de NBB echter wel de bedoeling dat beiden hetzelfde shirt dragen.

Er komt in de periode van 10 tot 14 september een pas-set naar de Kievit (jeugd de 11e of de 12e senioren de 13e). Bestelling en betaling kan vervolgens online. Daarvoor wordt een speciale pagina met tekst aangemaakt. Daarnaast komen er speciaal voor BC Geldrop spelers 2 pasmomenten bij Badmintonplanet zelf (Winkeladres; Zeelsterstraat 32 | 5652 EK Eindhoven) Zaterdag 18 september van 11.00 tot 15.00 uur en woensdag 22 september van 13.00 tot 17.00 uur. Als aardigheidje krijgt iedere speler die in de winkel een shirt koopt een gratis shuttle sleutelhanger. De prijs van het shirt is €21,50. Wanneer je er je naam op wilt hebben kost dat een extra €7,50.

We staan aan het begin van een nieuw seizoen en samen met jullie hopen we dat seizoen 2021-2022 weer een wat normaler seizoen wordt, met leuke competities, toernooien en veel plezier binnen en buiten de baan.

Namens bestuur BC Geldrop

Hans de Greef
Voorzitter