De jeugd doet massaal mee aan het Somerentoernooi

Afgelopen zondag vertrokken we met een kleine 50 spelers naar het dubbeltoernooi in Someren. Het is een gezellig laagdrempelig toernooi waar ook beginnende spelers veel plezier kunnen beleven. Er worden alleen dames- en herendubbels gespeeld van 09.00-17.00 uur.

Het was behoorlijk (Geldrop)geel in de hal en al gauw had ieder zijn plaatsje gevonden op de tribune of in de hal. Leuk te zien dat onze stagiaire Chris Gommers de jongsten zo goed wist te motiveren en begeleiden. Dikke pluim.

Aan het einde van de middag was het merendeel klaar met de wedstrijden en dan blijft BC Geldrop natuurlijk niet stil zitten. Op ieder vrij baantje wordt spontaan het spelletje “staan, zitten, liggen” gedaan. Het maakt dan niet uit of je net begonnen bent met badminton of al een jaar of vier speelt; iedereen mag meedoen.

In de kantine was aansluitend de prijsuitreiking waarbij diverse “Geldrop-dubbels” een beker op konden halen. De organisatie had ook nog voor iedere deelnemer een snoepzakje zodat niemand met lege handen naar huis ging.

« »

© 2023 Badmintonclub Geldrop. Thema gebaseerd op Anders Norén.