Olga van den Berg in actie.
Olga van den Berg in actie.

Het seizoen is net afgelopen en met twee kampioensteams (team 1 en team 8) hebben we een prima resultaat neergezet. We richten onze blik op volgend seizoen en dat betekent dat je je weer kunt inschrijven voor de competitie!

De competitie bestaat uit 14 wedstrijden die gespeeld worden van september tot en met januari op zondag. De helft van de wedstrijden speel je thuis, de andere helft van de wedstrijden speel je bij je tegenstander. Samen met je team ga je op pad naar de wedstrijd, speel je de wedstrijd en organiseer je leuke teamuitjes. Competitie spelen betekent gegarandeerd een jaar vol plezier tijdens de trainingen, wedstrijden en activiteiten.

We hopen natuurlijk dat alle competitiespelers van afgelopen seizoen ook volgend jaar weer van de partij zijn. Nieuwe spelers zijn natuurlijk ook van harte welkom bij Badmintonclub Geldrop. Als je op tijd bent met inschrijven is er altijd plek. Badmintonclub Geldrop speelt komend seizoen op alle niveaus van eerste divisie tot en met derde klasse (met uitzondering van de tweede divisie).

Over Badmintonclub Geldrop

Badmintonclub Geldrop is met ongeveer 250 leden één van de grootste verenigingen in de regio Eindhoven. De vereniging heeft ongeveer evenveel spelers bij iedere afdeling (jeugd, volwassenen, recreanten). De vrije speelavonden zijn op maandag en donderdag. Er wordt getraind op maandag, woensdag, donderdag en zaterdag in verschillende groepen. Ieder jaar worden er veel leuke activiteiten georganiseerd, op en om het veld: van gezellige barbecues tot leuke toernooien.

Inschrijven kan via onderstaand formulier of door een inschrijfformulier van het baanbord te halen en in te vullen. Je kunt dit formulier dan inleveren bij een lid van de technische commissie. Alle competitiespelers hebben vorige week al een inschrijfformulier meegekregen tijdens de training vorige week maandag. Inschrijven is mogelijk tot en met 31 maart 2014.

Inschrijfformulier

(alleen voor competitiespelers bij de seniorenafdeling)