Na de vrijdagavond lekker gebowld te hebben, hadden we nog de hele zaterdag om ons mentaal voor te bereiden op de wedstrijd… Badmintonnen kunnen ze wel, maar bowlen… Gelukkig had Boris nog enig talent, maar Fleur kreeg het zelfs voor elkaar om vijf keer op rij geen enkele kegel om te gooien.

Zondagochtend: vroeg uit de veren en op naar de Kievit. Met veel goede moed (en een beetje tegenzin) begonnen we aan de wedstrijd. We hoefden maar een score van 4-4 te halen om het kampioenschap te bereiken. “Gelukkig” kreeg een van onze tegenstanders het in zijn rug en hadden we na de dubbels die geweldige score van 4 punten bereikt, of deze jongen had medelijden met ons, omdat hij ons had zien bowlen, of we hebben toch nog enig talent. Uiteindelijk is de wedstrijd nog met 7-1 gewonnen.

Het hoogtepunt van de dag was de afterparty, met onze grootse uitdaging de fles kinderchampagne met appelsmaak. Dit gruwelijke object wilde maar niet open! Het heeft ons tot minimaal het einde van We are the Champions gekost om de kurk enigszins omhoog te krijgen. Als redder in nood kwam er een ouder, die we niet zullen noemen…kuch kuch… Marcel Geelen… die hem wél open kreeg.

Al moeten we nog twee wedstrijden, de top is bereikt! Nu: op naar de Brabantse Kampioenschappen!