Van links naar rechts: Koen, Simon, Pepijn, Dionne, Maarit
Van links naar rechts: Koen, Simon, Pepijn, Dionne, Maarit. Foto genomen tijdens een buitentraining in 2013.

Vorig seizoen hebben we voor het eerst in de zomerperiode trainingen georganiseerd, één keer per week buiten en één keer per week in een sporthal. Helaas was er dit seizoen geen sporthal beschikbaar voor de binnentrainingen, maar de buitentrainingen gaan ook dit jaar gewoon door!

Het gaat om een serie van 15 trainingen van 1,5 uur die in de buitenlucht plaatsvinden. Met een groep van bijna 25 deelnemers gaan we op woensdag 14 mei om 20:00 uur voor het eerst dit jaar aan de slag. De trainingen vinden plaats in en om de Karpendonkse Plas en Wandelpark Eckart in Eindhoven. De training bestaat uit een gedeelte conditie- en krachttraining, maar bevat ook een flinke dosis gezelligheid en teambuilding. De trainingen worden zodanig ingericht dat je eind augustus helemaal voorbereid bent op het nieuwe badmintonseizoen.

Wil je nog meedoen? Meld je aan bij de technische commissie via dit formulier of spreek iemand van de technische commissie aan in de sporthal. Informatie over de specifieke locatie en alle data vind je in dit bestand. Let op: de trainingen zijn bedoeld voor volwassenen en zijn dan ook niet altijd geschikt voor jonge kinderen. Bij twijfel kan je overleggen met de technische commissie.