Beste leden,

Mag het C-woord nog gebruikt worden? Hier komt-ie toch nog een keer. Corona lijkt ons steeds meer los te laten. Hoog tijd dat we als club ook wat leuke activiteiten organiseren voor onze leden. Dat gaan er binnenkort 3 worden, te houden op 31 maart en 2 april en ze zijn allemaal leuk en gratis. Lees vooral verder!

Clubkampioenschappen
Op donderdagavond 31 maart en zaterdag 2 april gaan we voor het eerst sinds 2019 weer eens clubkampioenschappen houden. We hebben niveau 1 & 2 voor competitiespelers en 3 & 4 voor recreanten waardoor er voor iedereen op een passend niveau te spelen is. Op niveau 4 kunnen koppels van willekeurige sexe tegen elkaar komen te spelen. Bij niveau’s 1 t/m 3 zullen op donderdagavond alleen gemengd dubbels gespeeld worden.
Op toernooi.nl kun je je inschrijven en precies lezen hoe het zit qua tijden en niveau’s. Zoek een partner en schrijf je in!

Eten & pubquiz
We pakken echt uit op zaterdag 2 april! Nadat de clubkampioenschappen zijn afgelopen gaan we zorgen dat er lekker wat te eten is in de kantine. Ook als je niet mee hebt gedaan aan de clubkampioenschappen ben je van harte welkom. Wanneer we onze buiken rond hebben gegeten zijn we klaar voor de laatste activiteit van de dag: een pubquiz! Allerlei vragen zullen op ons worden afgevuurd terwijl we lekker van een drankje genieten. De prijzen zullen het fanatisme alleen maar vergroten. Dus zorg dat je een leuk team hebt en doe mee! Ook voor deze activiteiten moet je je even opgeven. Dit kan bij het inschrijven voor de clubkampioenschappen of via dit formulier. Meer details over deze activiteiten volgen volgende week.

Had ik al gezegd dat al deze activiteiten niks kosten en allemaal leuk en/of lekker zijn? Dus inschrijven maar!

Groeten namens de technische- en recreatie commissie,
Mark van de Veerdonk