Team 10 doet ondanks verlies nog mee in subtop

Pauline, Amber, Joost en Scott
Pauline, Amber, Joost en Scott

De standen in de competitie zijn nog behoorlijk onduidelijk, omdat verschillende teams een of meer ronden achterlopen. Zo ook Team 10, dat twee wedstrijden minder heeft gespeeld dan de koploper. Pauline Timmers doet verslag van hun 7e partij tegen de huidige nummer 2 in de ranglijst.

Het was zondag 8 december  en team 10 had een competitiewedstrijd tegen Oss. Scott, Joost, Amber en Pauline gingen op weg, vol goede moed. Ze kregen nog extra mentale steun van John, die hen vanuit Nieuw Zeeland succes wenste.

De herendubbel werd door Joost omschreven als ‘Super Geweldig, Maar Niet Fantastisch.’ Daar sloot Scott zich bij aan. Er werden 3 sets gespeeld, het was heel spannend. Helaas wisten de heren van Oss te winnen.

De damesdubbel was ook een spannende partij. Amber en Pauline wisten de 2e set ook te winnen, maar helaas hadden ze de 3e set op het nippertje verloren.

joost_scott
Vergroot

De eerste herenenkel werd gespeeld door Joost, hij speelde heel goed! Het was een mooie wedstrijd om te zien, en Joost wist in 2 sets te winnen. De eerste damesenkel speelde Pauline. Ze had de eerste set verloren, maar wist de 2e set te winnen. Helaas won de tegenstandster de 3e set. De andere herenenkel werd door Scott gespeeld. Ook Scott speelde heel goed. Het werd een vermoeiende wedstrijd, maar Scott wist ook in 2 sets te winnen.De andere damesenkel werd gespeeld door Amber. Amber vond dat ze het maar eens spannend moest maken, voor de verandering. Ze besloot niet in 2 sets te winnen, maar de tegenstandster ook een set te gunnen. Het einde was vrij spannend, maar Amber heeft gewonnen!

pauline_amber
Vergroot

Toen moesten alleen de mixen nog gespeeld worden. De eerste mix, van Joost en Pauline, ging heel gelijk op. Uiteindelijk eindigde de set met 23-25. Ze besloten de 2e set te winnen, om alsnog die 3e set te bereiken, maar helaas ging hun plan niet door. De 2e set werd ook door Oss gewonnen.  De andere mix, van Scott en Amber liep niet helemaal zoals gewild. Helaas werd die ook verloren.

Alles bij elkaar opgeteld werd het 5-3 voor Oss.  Team 10 heeft wel verloren, maar er zaten heel veel spannende wedstrijden bij, waaronder veel in 3 sets.

De gedetailleerde uitslagen op toernooi.nl

« »

© 2021 Badmintonclub Geldrop. Thema gebaseerd op Anders Norén.