Zaterdag 10 september werd het nieuwe competitieseizoen traditioneel ingeluid met de Teambuildingsdag! Dit jaar heeft Kim weer een actieve dag georganiseerd, die begon bij de Brug in Mierlo.

Sporten bij de Brug

Allereerst werden de groepen opgesplitst in tweeën. img_7471Op het programma stond een Bootcamp training en Spinning les van een uur, gevolgd door een half uur vrij training in de sportschool. Dus terwijl de ene groep in de brandende zon afgemat werd door de Bootcamptrainer, kreeg de andere groep binnen een lesje Spinning. Heel wat anders dan de normale badmintontraining en zeker niet minder zwaar! Hierna kregen ze daarom ook even de kans om bij te komen. De echte bikkels gingen nog een half uurtje door.

Picknicken op de beekweide in Geldrop

img_7458Nadat iedereen weer fris en fruitig onder de douche vandaan was gekomen, was het tijd voor een welverdiende picknick. Na al het sporten werd er dan ook erg goed gegeten op de Beekweide. Gelukkig was het brood en fruit in overvloed aanwezig en kon iedereen aanvallen. Ondertussen werden de teammappen uitgedeeld en het volgende onderdeel toegelicht.

Zeskamp!

Op naar de zeskamp! img_7404Omdat het niet voor niets een teambuildingsdag heet, stonden alle spellen in het teken van samenwerken. In drie verschillende groepen gingen de spelers onder toezicht van spelleiders Mark, Marjolijn en Monique weer aan de bak. Er werden waterballonnen overgegooid, minuten afgeteld, zeilen héél vaak gevouwen en omgedraaid, verhalen door-gefluisterd en ballonnen gesneuveld tijdens boter-kaas- en eieren ‘extreme’. Tussen de spellen door werd er natuurlijk ook een onvermijdelijk waterballonnen gevecht gehouden. Maar uiteindelijk kon er maar één groep de winnaar worden en dat was de groep van Jim, Iris Verrijt, Iris van Leijsen, Vinny, Gijs, Novi en Brian! Zij hadden de meeste punten verzameld en daarmee de eerste plaatst veroverd.

img_7439 img_7432

Rond vijf uur werd alles opgeruimd en vertrok iedereen weer richting huis. Klaar om volgend weekend te beginnen met de eerste wedstrijden! Benieuwd naar de foto’s? Kijk dan in ons foto-album.