De trainingen en speelavonden zijn inmiddels al in volle gang en het eerste competitieweekend is in zicht. Maar voordat onze 12 seniorenteams die strijd aangaan vindt traditioneel de teambuildingsdag plaats! 

Speurtocht door Geldrop

Zaterdag 10 september verzamelde de teams zich bij sporthal de Kievit, om vervolgens door Kim met de fiets op pad gestuurd te worden. Ieder team kreeg een blad met vragen over de mooiste plekken van Geldrop én een bijbehorende kruiswoordpuzzel. Wanneer je de antwoorden van de vragen wist te vinden in de puzzel, kon met de overgebleven letters ontdekt worden wat de eindlocatie was. Binnen de tijd moesten de teams op zoek naar de locaties en daar selfies maken, om vervolgens naar de juiste locatie te komen. Voor sommigen was het even wennen na 5 jaar niet gefietst te hebben, maar uiteindelijk hebben alle teams het gehaald. Ook niet onbelangrijk; het heeft een hoop leuke foto’s opgeleverd.

  

Krachttraining én badminton

Nadat iedereen was bijgekomen van de intensieve fietstocht werd het tijd voor het echte werk. De spelers keken vol verwachting toe hoe een trainer van Topfit allerlei halters en gewichten uit zijn auto laadde. Tijd om die spierballen te kweken! Een uur lang werden de spelers flink afgemat. En alsof dat nog niet genoeg beweging was, werd er na afloop nog een potje badminton gespeeld. De teams zijn goed klaargestoomd voor de competitie!

Pubquizzen

Na al het sporten is het hoog tijd voor een lekkere vette hap! Bij Café Schonmoeder konden de teams eindelijk uitrusten en genieten van de nodige friet. Wanneer iedereen is uitgegeten geeft quizmaster Kim het startsein voor de laatste activiteit van de avond: de pubquiz! In 8 rondes werd de kennis van de spelers op de proef gesteld. Uiteindelijk werd team Frits bekroond tot absolute kampioen. Na afloop werden er nog de nodige drankjes genuttigd, totdat het café toch echt zijn deuren ging sluiten.

Benieuwd naar de foto’s? Kijk dan in ons foto-album.