Het enige herenteam van Badmintonclub Geldrop bestaat dit seizoen uit Koen Hiemstra, Richard Staal, Boss Pangchat, Atreya Viswanathan en Dennis Nijhoff. Aangezien Dennis moest invallen bij een ander team, zijn de overige 4 heren afgereisd naar het verre Nuenen. Het verslag is van de hand van Koen Hiemstra, hier en daar aangevuld met wat uitslagen.

Er werd gespeeld tegen BC Nuenen op zondag 18 september om 10:00 uur. Koen Hiemstra en Richard Staal hebben de eerste dubbelspelwedstrijden gespeeld. Deze hebben ze in drie sets gewonnen met 21-15, 13-21 en 21-13. Tegelijkertijd speelden Boss en Atreya hun dubbel. Helaas was de tegenstander te sterk met 22-20,18-21 en 11-21. Tussenstand 1-1. Hierna volgden de enkels. Koen en Richard de eerste twee, Boss en Atreya de laatste twee. Koen won zijn wedstrijd relatief eenvoudig met 21-10 en 21-17. Na een spannende wedstrijd verloor Richard helaas. Atreya, daarentegen, stond supergoed te spelen en won zijn wedstrijd! Boss verloor zijn wedstrijd, waardoor de tussenstand op 3-3 kwam.

Als laatste kwamen de laatste twee dubbelspelwedstrijden. Deze hebben we helaas niet gewonnen, al speelden Koen en Boss nog wel een driesetter. De einduitslag is dus 5-3 in Nuenens voordeel. Er had meer ingezeten; de volgende keer gaan winnen!