Finaleplaatsen voor vier jeugdspelers op Junior Masters

curly
Dionne en Ilke in hun “Curly” shirts..

Afgelopen weekend deden Dionne van Vlerken, Gijs Schreppers, Scott en Cera Samuëls mee aan het Junior Master toernooi in Amersfoort. Het werd gehouden in twee verschillende sporthallen.

Zondag was de dag van de finales waar alle vier onze clubgenoten aan mee deden. Het waren zeer spannende, maar ook modebewuste partijen! Hier bedoel ik dan vooral de partijen van Dionne mee!!!

Het was dat de rode loper nog niet was uitgerold, maar we hebben zeer mooie tenues voorbij zien komen van de dames, vooral in het dubbelspel. De laatste outfit spande letterlijk en figuurlijk de kroon. Met “CURLY” op het t-shirt won ze samen met Ilke Dols de damesdubbel finale. Van harte gefeliciteerd Dionne!

Gijs Schreppers
Gijs Schreppers beklom drie keer het podium

De resultaten van onze Gijs waren ook niet mis; hij behaalde drie podium plaatsen! Eerste met de jongens dubbel, tweede met de mix en derde met zijn enkel. Gijs, jij ook van harte gefeliciteerd!

Cera behaalde een halve finale in de mix, en Scott werd helaas in de kwartfinale in zowel de dubbel als de mix.

Jongens en meisjes dank jullie wel voor deze twee spannende lange dagen.

De lijst van Winnaars

Verslag Mariëlle Samuëls

Het Badminton Business Netwerk Junior Master Circuit is een circuit van twaalf toernooien wat wordt afgesloten met een finale. Het circuit wordt gespeeld in de periode september tot en met mei. Het circuit kent drie leeftijdscategorieën namelijk de U13, U15 en de U17 jongens en meisjes enkel. De U15 is opgedeeld in de U15 en U15+ categorie. De U15+ wordt op 6 vooraf aangewezen Junior Master toernooien gespeeld. Kinderen in de U-15 leeftijdscategorie, die per 1 september trainen bij een Badminton Academy moeten bij deelname aan een van deze 6 toernooien inschrijven voor de U-15+ categorie of hoger. Op andere toernooien kunnen zij inschrijven in de U-15 categorie, maar krijgen voor deze leeftijdsklasse geen punten voor de ranglijst.