Houd je van de badmintonsport en daarnaast een hoop gezelligheid? Meld je dan aan om competitie te spelen bij BC Geldrop! Competitie spelen houdt in dat je van septem­­ber 2015 tot en met februari 2016 veertien wedstrijden speelt.

Wedstrijden worden vrijwel altijd op zondag gespeeld. Wedstrijden bestaan uit 8 onderdelen (4x enkelspel, 2x dubbel, 2x gemengd dubbel). Je wordt in een vast team ingedeeld van 4 tot 6 mensen. Iedere speler in een team speelt 2 of 3 onderdelen per wedstrijd. In het seizoen 2015-2016 hebben we op ieder niveau teams, van derde divisie landelijk tot en met vierde klasse regionaal. Voor iedereen is er plaats, van jong tot oud en van ervaren tot iets minder ervaring.

Gezelligheid

Competitie spelen brengt een hoop gezelligheid met zich mee. Gezellig met je team op pad voor wedstrijden, leuke teamuitjes en vele activiteiten en uitjes met de hele competitieafdeling.  Jaarlijks nemen ongeveer 60 leden van onze vereniging deel aan de volwassenencompetitie. Wanneer je competitie gaat spelen, verwachten we dat je ook 1x per week deelneemt aan een training van 1,5 uur. Je kunt natuurlijk ook vaker trainen als je dat leuk vindt.

Aanmelden

 Let op, dit formulier is alleen bedoeld voor seniorenspelers. Jeugdspelers ontvangen binnenkort op de training een inschrijfformulier.

Meld je aan door het inschrijfformulier uiterlijk 31 maart in te vullen. Je kunt het formulier ingevuld inleveren in de sporthal of weer inscannen en opsturen naar tc@bcgeldrop.nl. Meer informatie is te verkrijgen via het bestuur of technische commissie (spreek iemand aan in de sporthal of mail naar tc@bcgeldrop.nl).

Inschrijfformulier downloaden