Madelon van Seeters en Miranda van Loon, winnaars van de DD1

159 badmintonners uit Vlaanderen, Nederland en BC Geldrop, streden dit weekend om de Geldropse Open Kampioenschappen. Een bomvolle Sporthal De Kievit, gevuld met sporters en publiek, genoot twee dagen lang van het attractieve badminton dat in de 268 wedstrijden ten toon werd gespreid.

In de hoogste klasse wist de ongeplaatste Dirk Terpstra van BC Smashing uit Wijchen de titel te pakken door in de finale de als eerste geplaatste Renaldo Kaljouw te verslaan.
De eindstrijd bij de vrouwen kreeg een ander verloop, doordat de verwachtte finalisten al in een vroeg stadium geblesseerd de strijd moesten staken. Met Ine Lancriet uit het Oost-Vlaamse Tielt, kende het GOK echter een zeer overtuigende winnares.

De thuisclub wist zich in dit sterk bezette toernooi goed staande te houden door in de overige drie klassen te zegevieren op verschillende onderdelen. Jochem de Greef, Sandra Duprée, Olga van den Berg, Peter Stoop, Stephanie van Besouw, Mendy Boeijen, Joris Coers, Vinny Lee en Isa Verkoeijen pakten allen de volle winst in hun finalepartijen.

IMG_1707De vlekkeloze organisatie en strakke planning was in handen van Frank Verkoeijen, Vinny Lee, Maarit van Tiem, Aukje Staal en Onno James.

Voor alle winnaars, tweets en het vele beeldmateriaal kijk je nog even op de toernooipagina van #gok14