Vol goede moed, en bij een aantal spelers ook flink wat zenuwen, vertrokken de kampioenen van team 8 naar Tilburg voor de Brabantse Teamkampioenschappen. Voor de heren was het bekend terrein, vorig jaar mochten zij zich al in de derde klasse bewijzen. Op 8 april mochten de eerste klasse spelers het opnemen tegen de drie kampioenen van de andere afdelingen. Uiteindelijk wisten Vinny, Misty, Amber, Gijs, Niels en Stan de tweede plek te veroveren. 

De dag begon om 9.00 met de wedstrijd tegen BC ’67 Veghel 3, de uiteindelijke Brabantse kampioenen. Na een aantal spannende wedstrijden en twee drie setters (mix & herendubbel) die helaas in het voordeel van Veghel besloten werden, verloren ze de wedstrijd met 3-2. Gemotiveerd door de leuke partijen gingen de spelers door naar de volgende tegenstander: Gilze.

De wedstrijd tegen Gilze was na de eerste 3 partijen al besloten: Geldrop had de mix en beide singles weten te winnen! Vol vertrouwen en relaxed door de voorsprong begonnen ze aan de dubbels. Uiteindelijk wisten de dames hun derde set niet te winnen en ging er één punt naar het team van Gilze. Het werd 4-1 voor Geldrop, een mooie score.

Op naar de laatste wedstrijd! Tegen BV Hoeven 1 moesten ze zich voor een laatste keer bewijzen. De spelers waren erg aan elkaar gewaagd en het was op sommige momenten nagelbijtend spannend. Het werd uiteindelijk 2-3 voor Geldrop, wat betekende dat de tweede plaats een feit was! Een succesvolle dag dus, waarbij het team het verder heeft geschopt dan ze van te voren verwacht hadden! Misty, voor wie dit haar eerste seizoen bij Geldrop was, heeft deze dag zelfs al haar wedstrijden gewonnen.

Na een korte prijsuitreiking werd deze topprestatie toepasselijk gevierd: bij de McDonalds. Het was uiteindelijk een ontzettend gezellige dag met een hoop mooie wedstrijden. De spelers kijken dan ook met veel trots en plezier terug naar het afgelopen seizoen en deze leuke afsluiting. Een speciaal bedankje namens het team voor Marcel Schreppers, die ze de hele dag gecoacht heeft. En ook belangrijk: de fanatieke familieleden die het team kwamen aanmoedigen en elkaar via WhatsApp over de ontwikkelingen op de hoogte hielden. Jullie zijn toppers en we hebben genoten van jullie enthousiasme! Op naar volgend jaar, dat het weer zo’n gezellig top seizoen mag worden!