Tja de wedstrijd tegen Schijndel … We wisten al de hele week dat dit een moeilijke wedstrijd zou gaan worden, maar goed – de wedstrijd moet eerst maar gespeeld worden.

Dat de wedstrijd iets speciaals had, kende twee redenen. Een daarvan was dat we tegen Kevin Verrijt moesten spelen (oud Geldrop speler) nou ja oud … Tot vorig seizoen speelde hij nog bij ons, en hij geeft training bij ons. Maar de competitie speelt Kevin tegenwoordig in het Schijndelse. Een minder fijne omstandigheid is, dat een dame van Schijndel behoorlijk ziek is en dat dit ook op onze spelers zijn uitwerking had.

De wedstrijd

De dames dubbel, Kim en Cera ging in 2 sets naar ons, de heren dubbel Quinn en Wouter ging in 2 sets naar Schijndel. De enkel spelen van Kim en Antal gingen beide in 2 sets naar Schijndel. Quinn mocht vervolgens tegen Kevin in het strijdperk treden. In de eerste set ging het gelijk op, maar met 19-21 en 11-21 bleek Kevin nog iets te sterk voor Quinn.

De singel van Cera ging in 2 sets naar ons, de mix van Quinn en Cera en de mix van Kim en Wouter gingen beide verloren in 3 sets.

Dat maakte de eindstand van 2-6. Helaas, volgende keer – in de returnwedstrijd – hopen we toch een paar punten meer te pakken. Verder hadden we wel veel bekijks afgelopen zondag en dat zorgde er wel weer voor dat we dag gezellig met alle teams afsloten in de kantine bij Schonmoeder.

Verslag Mariëlle Samuels

Bekijk alle uitslagen