Zaterdag 17 maart was er weer het jaarlijkse GOKJe (Geldrops Open Kampioenschap Jeugd).

Met 86 deelnemers een goed bezet 1 dags jeugdtoernooi. Gelukkig hebben er ook veel spelers van BC Geldrop aan dit toernooi deelgenomen. Om precies te zijn 26. De overige spelers kwamen niet alleen uit de regio maar ook van ver daarbuiten. Delegaties van de Zwaluwen uit Prinsenbeek, Cross smash Werkendam, BC Mariken Nijmegen, Good Luck Belfeld, BVC’74 Cuijk. Daarnaast waren er ook delegaties van de Helmondse bond zoals Phoenix, Helmond BC Mierlo en Mixed uit Beek en Donk.

Alle wedstrijden zijn in poules gespeeld waardoor iedereen goed aan zijn trekken is gekomen.
Bij de afgelopen edities van het GOKJe was het meestal BC Geldrop die er met de wisselbeker vandoor ging. Dit jaar was het Good Luck uit het Limburgse Belfeld welke de meeste 1ste en 2e plaatsen heeft gewonnen. Geldrop was een goede 2e.


In de Heren Enkel onder 11 was er een 1e plaats voor Thieme Heesakkers en een 2e plaats voor Jelle Nijhoff. In de klasse onder 13 een 2e plaats voor Mathieu Dijker. Iris Geelen won de 1e plaats in de klasse onder 13 jaar.
In de klasse onder 18 jaar een 1e plaats voor Noor Lijkema en een 2e voor Eva Roggeveen.
De Heren Dubbel ging naar Chiel v.d. Broek en Lucas Böhmer.

Heel leuk was het ook dat het dit jaar wederom gelukt was een aantal spelers in de klasse onder de 9 jaar te laten meedoen. Naast een beker voor de 1e en 2e plaats waren er in deze klasse medailles alleen al voor het meedoen van de spelers. Een stimulans om volgend jaar weer van de partij te zijn.

Al met al stond het GOKJe na een onderbreking van één jaar dit jaar met dank aan alle spelers weer volledig op de kaart!

Bekijk alle winnaars

Bekijk alle foto’s

Groetjes,
De toernooicommissie