Dilyano en Dorian samen in actie op de baan.
Dilyano en Dorian samen in actie op de baan.

Op zaterdag 12 en zondag 13 april 2014 gaan we met elkaar de strijd aan om te kijken wie de allerbeste speler van Badmintonclub Geldrop is! We spelen op 3 verschillende niveaus, zodat iedereen veel spannende wedstrijden kan spelen. Het toernooi is geschikt voor alle spelers van Badmintonclub Geldrop, van competitiespelers tot recreanten.

Er wordt gespeeld in alle onderdelen (enkelspel, dubbelspel en gemengd dubbelspel). De eerste ronde is voor ieder onderdeel een poule, wat betekent dat je altijd veel wedstrijden speelt, ongeacht of je wint of niet. De vervolgrondes zullen in een afvalschema worden gespeeld. De clubkampioenschappen zijn toegankelijk voor alle leden van Badmintonclub Geldrop en alle spelers die in het seizoen 2014-2015 lid zullen zijn van onze vereniging. Voor maar 3 euro per onderdeel ben je een heel weekend bezig met de leukste sport ter wereld!

Logo van BC Geldrop

Doe mee aan de clubkampioenschappen! In de aangeklede sporthal wordt het gegarandeerd gezellig. Om het toernooi extra goed af te sluiten gaan we op zondag 13 april na afloop van het toernooi met alle deelnemers uit eten. Je kunt je hiervoor aanmelden bij je inschrijving op www.toernooi.nl. Ouders, bekenden of aanhang zijn ook van harte welkom bij het etentje, je kunt meerdere mensen tegelijk opgeven voor het etentje.

Voor vragen, opmerkingen of leuke ideeën kan je terecht bij de toernooicommissie, bestaande uit Pauline Timmers, Kars van der Laan en Onno James. Je kunt contact opnemen met de toernooicommissie via tc@bcgeldrop.nl

aanmelden