Klik om te vergroten
Klik om te vergroten

Wie de verrichtingen van ons 1e Team (Roelie, Dionne, Rick en Pepijn) in het afgelopen badmintonseizoen heeft gevolgd, was getuige van een unieke prestatie. Het behalen van de 1e plaats in de 2e Divisie, betekent namelijk dat we in het nieuwe seizoen in de 1e Divisie mogen uitkomen. De laatste keer dat dàt gebeurde is misschien wel 20 jaar geleden!

Er was al rekening gehouden met het feit dat het promoverende team moeilijk bij elkaar te houden zou zijn. En inderdaad gaan Dionne van Vlerken en Rick Steuten straks uitkomen bij de Limburgse eredivisionist Roosterse BC. Voor hen een prachtige kans om hogerop te komen en we wensen Dionne en Rick natuurlijk veel succes!

Het bestuur vindt het erg jammer, maar om op korte termijn een nieuw en sterk team te formeren blijkt onhaalbaar. Dat betekent dus voorlopig geen deelname in de 1e Divisie door een team van BC Geldrop, hoe graag ook gewenst. Maar wie weet wat de toekomst ons nog zal brengen?

Het Eindhovens Dagblad volgde het 1e Team gedurende de competitie en kwam gisteren (18 februarri) met bijgaand bericht in de krant, dat je hier kunt lezen (klik met rechtermuis om te downloaden)

Wil je je mening hierover geven? Welkom!