shuttleDit weekend spant het er voor een aantal teams om hoe zij richting tweede helft van de competitie gaan. Het vorige week zo succesvolle Jeugdteam U11-E2 ontvangt het een-na-laatst staande Lieshout en zal er alles aan doen om de koppositie van Alouette over te nemen.

Ook het senioren Team 10 maakt kans om naar de eerste plaats door te schuiven als er gewonnen wordt van ‘t Veertje. Vandaag moeten ze die nog delen met Lieshout, maar als het aan Joost, Amber, Pauline, Scott en John ligt niet lang meer!

De afstand tot koploper Smashing is nog vrij groot voor Team 3, maar de tweede plaats zal een stuk rustiger aanvoelen als ze de nummer 3 – Bavel – zondag met lege handen naar huis kunnen laten gaan.

De verrichtingen van Team 1 zijn hier al vaker belicht. Ongeslagen aan de leiding in de Tweede Divisie! Maar datzelfde kan gezegd worden van de nummer 2, die hen dicht op de hielen zit met slecht 1 gelijkspel verschil achterstand. De wedstrijd van zondag 10:00 uur is dan ook een kraker te noemen. Wordt Trilan verslagen, dan zijn Roelie, Dionne, Pepijn en Rick op de goede weg naar het kampioenschap.

Dan zijn er nog een aantal teams die een uitwedstrijd hebben, maar ook strijden om een top 3 klassering. Onder meer de seniorenteams 2, 6 en 9 en de jeugdteams U19-1 U17-B2 en U15-C1 staan er geweldig voor. Ben ik een team vergeten?

Het belooft dus een zondag te worden met spannende wedstrijden. En natuurlijk kunnen alle teams support en lawaai heel goed gebruiken. Kom vanaf 10:00 kijken in De Kievit en help mee een gezelllige sfeer te creëeren. Of rij mee met de uitspelende teams, als je er een uitje van wilt maken!

Kijk op het wedstrijdoverzicht wie thuis en uit speelt en hoe laat.