Een gastbericht van Mirte van Lieshout over het toernooi waar naast Rick, ook Pepijn de Lange aan deelnam.

Na een finaleuitslag van 21-17 8-21 23-21 heb ik samen met Rick Steuten afgelopen weekend de Gemengddubbel A gewonnen op Royal Antwerp 2013, georganiseerd door de gelijknamige club! Na een voor mij dramatisch verlopen optreden in de overige onderdelen op zaterdag (waar Rick en Pepijn nog de halve finale dubbel speelden), heeft Rick me zondagochtend opnieuw moed ingepraat voor de mix met: de woorden “Ik weet zeker dat we winnen”. Elke ronde hebben we op karakter gewonnen in de derde set verlenging (!) van vooraanstaande Belgische spelers. Ik kan Rick alleen maar bedanken voor zijn positieve instelling op de baan en zijn tactische aanwijzingen. Door deze mentaliteit was mijn vorm weer in orde en heb ik  weer eens echt van het badminton kunnen genieten! Tijdens de finale hadden we zelfs een groepje Belgische supporters. Het was een super weekend!

De uitslagen van de GD A

Mirte van Lieshout begon haar badmintoncarrière op haar 8e in de jeugdafdeling van BC Geldrop. Elf jaar speelde zij voor Geldrop, maar inmiddels komt ze al voor het vierde seizoen uit voor BC Schijndel

Mirte in 2009

Rick in Antwerpen
Rick in Antwerpen