Beste leden,

Vanaf zaterdag 6 november geldt dat er voor alle binnensporten (beoefenaars & publiek) een coronatoegangsbewijs (de QR-code) verplicht is voor mensen van 18 jaar en ouder. Voor de jeugd geldt dit niet.

Daarom zal je bij BC Geldrop door (bestuurs)leden gevraagd worden om een QR code te laten zien voordat je de zaal binnengaat.

Dit is natuurlijk ook zo bij andere badmintonverenigingen. Houd de website in de gaten van de tegenstander waarbij je op bezoek komt voor eventuele extra maatrelen bij die badmintonvereniging.

Denk er aan om ook een legitimatiebewijs mee te nemen want hierom kan gevraagd worden ter controle of de QR-code ook echt bij jou hoort.

Hoelang deze maatregel van toepassing is, is nog onbekend. Op 12 november wordt de situatie door overheid opnieuw beoordeeld.

Laten we met z’n alle proberen dit zo goed mogelijk te doen om zo veilig en gezond te blijven. Houd een beetje rekening met elkaar. Denk aan de 1,5 meter afstand en waar dit niet kan (zoals in de auto op weg naar de uitwedstrijd) overleg met je team of je een mondkapje nodig acht.

Binnenkort volgt er meer nieuws.

Bestuur BC Geldrop